SC Rebels om fair play #icheerfair

SC Rebels er en klubb med et stort hjerte!
Vår klubb jobber kontinuerlig verdibasert internt med egne utøvere og også eksternt mot cheermiljøet totalt sett i Norge. SC Rebels har plass til alle, og som et symbol på det har vi opprettet en egen hashtag #screbelsfamily . Fairplay kampanjen treffer SC Rebels godt, da dette verdimessig er noe vi jobber med året rundt og har et stort fokus på i klubben vår. Vi har fokus på å respektere trenere, utøver og dommere. Vi heier på andre lag og respekterer våre konkurrenter. Vi hjelper også til der vi kan og ønsker å gjøre vår del slik at cheerleading miljøet i Norge kan bli enda bedre og vokse seg større. Vi vil at så mange barn og ungdom som mulig skal få være en del av vår fantastiske idrett.

Denne sesongen har vi blant annen tilbudt OCT Galaxy å låne våre roperter under NCL finalen og NM da vi fikk høre at de manglet roperter. Vi har også blitt kontaktet av VCK Wildcats, de fortalte at de har veldig få supportere med til NCL finalen i helgen og skal på matten like etter Rebels. De har lagt merke til at Rebels er en klubb som er flinke til å heie og lage liv på tribunen og lurte derfor på om vi kunne heie litt ekstra på dem også. Det skal vi selvfølgelig gjøre, vi har sendt ut en oppfordring til alle utøvere og foresatte i vår klubb om å heie på ALLE lag i helgen og å hjelpe Wildcats litt ekstra. Vi har også denne sesongen fulgt opp at alle konkurranseutøvere i SC Rebels har gjennomført og forstått ren utøver.

SC Rebels er en ung klubb, vi er bare inne i vår andre fulle konkurransesesong og vi har dessverre allerede hatt noen erfaringer der vi har sittet igjen med et inntrykk av at fairplay ikke alltid er like viktig for alle. Vi ønsker derfor å oppfordre andre klubber til å ha fokus på fairplay gjennom hele sesongen og ikke kun under #icheefair kampanjen før NCL/NM. Fairplay er viktig året rundt for at idretten vår skal vokse og få et godt rykte. Vi driver jo tross alt med verdens beste idrett og vi kan vel alle være enige om at vi ønsker at så mange som mulig skal får være del av det fantastiske cheerleading miljøet vi har i Norge?

SC Rebels ønsker alle lag lykke til i helgen. Vi gleder oss til en helg fylt med vennskap, hardt arbeid, samhold, glede og masse cheerleading!