NTNUI Titans om fair play #icheerfair

NTNUI Cheerleading er ett idrettslag som ble stiftet i 2012 og fikk navnet Titans. NTNUI Cheerleading er en del av NTNUs idrettsforening NTNUI som er stiftet av og for studenter. I 2012 var vi 10 utøver, og i dag er vi over 50.

NTNUI Titans er et studentlag. Dette innebærer at det ofte skjer en utskiftning av utøvere. Mange av utøverne som starter på NTNUI Titans har aldri drevet med cheerleading før. Dette betyr at vi må bruke mye tid på trening og koordinering for at vi sammen skal bli flinke. Fair play er derfor veldig viktig for laget vårt. Vi syns det er viktig å støtte hverandre, respektere hverandre og heie på hverandre ut ifra det nivået vi er på, samtidig som det er viktig for oss å støtte og heie på andre lag og utøvere. Vi er alle utøvere som ønsker å gjøre vårt beste for laget vårt. Ved å ha en slik lagånd og heie hverandre opp, er man med på å gjøre hverandre bedre.

Vi har ett fokus på å respektere andre lag, samt å være åpen og hyggelig. Idretten er noe vi trives med og noe som er gøy, ett slikt fokus på Fair play er derfor viktig for oss! Ved at vi viser et slikt engasjement ovenfor andre lag, føler vi at vi får det samme engasjementet tilbake. Dette øker også vår motivasjon og glede, og gjør oss bedre!

Vi er et lag som engasjerer oss mye, og deltar gjerne på dugnader og arrangementer i samarbeid med andre klubber og frivillige. Vi har et tett samarbeid med to andre cheerleading lag her i Trondheim. Dette gjør at vi er med på å knytte sterkere bånd innad i cheerleading-miljøet, samtidig som vi hjelper hverandre til å yte vårt beste! Dette er noe vi syns er veldig gøy og som vi setter stor pris på.

For å opprettholde ett dopingfritt miljø i klubben gjennomfører vi årlig renutøver og rentidrettslag i samarbeid med NTNUI og SIT treningssenter. I år har vi vært på foredrag med Antidoping Norge for at alle utøverne skal være godt opplyst om temaet. I tillegg sørger vi for ett godt miljø i laget og vi tar ofte initiativ til sosiale sammenkomster. Dette er med på å bidra til et godt samhold i laget!