SCT Vipers om fair play #icheerfair

Se for deg at laget ditt løper ut på matta og ingen andre enn dine egne supportere heier.. Hva ville det gjort med lagets selvfølelse og motivasjon?
Se for deg et NM hvor alle lag og klubber står i klikker og ikke snakker med de andre lagene.. Hvordan ville CheerNorge vært da?

Fairplay for oss i SCT Vipers betyr å støtte, motivere og være rettferdige overfor andre lag.
Vi setter fairplay veldig høyt og mener at det er en av de viktigste faktorene for at en idrett skal kunne fungere. Det hadde vært utrolig kjedelig å delta på konkurranse om vi bare skulle vært rivaler.
Å knytte bånd mellom andre klubber og få nye venner, støtte hverandre ved å alltid heie, men også det å motivere hverandre med positive tilbakemeldinger. Det er så utrolig viktig og det er nettopp fairplay som driver oss til å fortsette med sporten vi elsker!
Fairplay handler også om å ikke være en dårlig taper. Vi skal aldri rakke ned på vinnerne, men vi skal anerkjenne våre feil og aldri glemme å gratulere og hedre vinnerne! Det er vinnerne som gir oss motivasjon til å stå på og jobbe hardere.

Ved å være rettferdige utøvere og lag handler også om antidoping. Vi skal alle konkurrere på lik linje og like vilkår. Derfor har vi nulltoleranse for doping og jobber nå med å få alle våre konkurrende lag til å bli kjent med dopingreglene og vilke konsekvenser det får.

De gangene vi har opplevd fairplay må være hver eneste konkurranse. Når vi står på oppvarmingsmatta er det så utrolig godt å få et  lykke til fra lagene som er før og etter oss! Det gir oss så mye styrke og glede!
Ellers så har vi et minne fra NM 2016 da vi reise med 5 supportere og hele Tigers-supportgjengen heiet på oss rett før vi skulle ut på matta.

Vi opplever at CheerNorge har et utrolig godt samhold og vi samarbeider godt mellom de ulike klubbene. Det er utrolig trygt og godt å vite at vi er medlem i en verden hvor alle vil hverandre godt og er der for hverandre. Dette er fairplay for oss!