Stavanger Diamonds om fair play #icheerfair

Fair play er en utrolig viktig del av cheerleading, og er en del man kan være flink i uansett om man er et peewee lag, et helt nytt lag eller et kjempe erfarent lag. Det handler ikke om skillsene man konkurrer med men hvordan vi jobber for å få til disse skillsene, og hvordan vi oppfører oss rundt lagene vi konkurrer mot. I vår klubb er det ekstremt viktig å heie på hverandre, men også andre lag. Alle lag heier på alle på trening og konkurranser, uansett om vi konkurrerer mot hverandre. Alle er like viktige, og alle har samme mål – å hitte rutinen på NM/NCL! Det er derfor også viktig å heie på lagene fra andre klubber, for de har jobbet like hardt som oss for å nå sine mål.

 

En gang vi opplevde fair play var da Silver var på Worlds 2017. Dette var første gang vi reiste til Worlds og vi hadde få supportere som var med. Men når vi kom ut på matta hørte vi plutselig mange som satt og heiet! Super Crew Lakers hadde laget plakat til oss og heiet oss gjennom hele rutinen! Dette var utrolig kjekt og uforventet. Det er kjempe kjekt å se at selv om vi er fra forskjellige klubber kommer alle lagene fra Norge sammen som et land og heier på hverandre, og dette ga oss en skikkelig Worlds-følelse som gjorde opplevelsen 100x bedre. ilver ble også invitert med på trening med Viqueens Spirit og OCT Galaxy en av dagene før Worlds. Dette var også utrolig kjekt siden begge lagene hadde vært med på Worlds før. Vi trente sammen i Top Gun hallen, kjørte fullouts og heiet masse på hverandre.

 

Et annet område Diamonds har fokus er Antidoping. Dette startet med at alle seniorutøvere gjennomførte Ren Utøver og snart er det juniorene sin tur. Dette er ekstremt viktig da vi vil at all konkurranse skal være rettferdig, og alle skal ha samme mulighet til å vinne. Misbruk av dop er helt uakseptabelt og vi ønsker å jobbe mot en ren idrett.

 

Alle utøvere, trenere, lagledere, foreldre, venner og styret fra Stavanger Diamonds ønsker alle masse lykke til i oppkjøringen til NM og NCL 2018!