#iCheerFair 2018

Vi er stolte av å fortsette med #iCheerFair også i 2018

Igjen er søkelyset på FAIR PLAY med en spennende konkurranse med fine premier. Vi gleder oss allerede over alle de flotte bidragene som har kommet inn i årets konkurranse! Følg oss på facebook og instagram, og delta i konkurransen ved å fullføre oppgavene som legges ut der – husk å merke bidrag med #iCheerFair!

I år er løpet lagt opp litt annerledes:

To hovedoppgaver med to litt forskjellige syn på fair play:

  • En oppgave som er et blogginnlegg om klubbens forhold til fairplay – alle blogginnleggene publiseres her på iCheerFair-bloggen frem mot NM/NCL/PCC
  • En oppgave om antidoping

I tillegg blir oppgaver annonsert hver uke frem mot NM/NCL/PCC

Les mer om oppgavene her!

Vi setter pris på kreative løsninger på oppgavene, men aller viktigst er det at klubbene og lagene har det gøy sammen, og gøy med hverandre. Fokuset er på godt miljø, god stemning og god konkurranse 🙂 Les mer om hva #iCheerFair betyr her.

Er DIN klubb med!?