iCheerFair 2017 presenterer: SC Rebels

SC Rebels er en liten klubb fra Son, Akershus. Rebels har holdt på siden 2015, og vi ser mye fremgang på så kort tid. Vi trenerne har i mål om å skape gode utøvere, med fair play. Siden Rebels er en liten klubb ar vi hatt i stor nytte av å lære av andre. Det er viktig at vi i en slik sport som cheerleading holder sammen og støtter hverandre både de fra andre klubber, men også vårt eget.

Vi synes det er viktig å vise respekt ovenfor trenerne og laget. Det er viktig å komme presis på trening. Det er viktig å vise respekt ovenfor andre klubber, tap og vinn med samme sinn. Det å vise respekt til trenerne, dommerne og sportes regler. Vi sier takk til alt frivillig innsats, og kunnskapen som gjør at cheerleading i Norge har blitt så bra. Vi i Rebels gleder oss til vår første gang på NCL.