iCheerFair 2017 presenterer: Sirens Senior Elite

Sirens Senior Elite er Senior laget til Sirens Cheerdance klubb. Vi holder til i Drammen og på laget har 17 jenter med lidenskap for Cheerdance.  Som alle andre lag og klubber i Cheer-Norge er vi ett lag drevet av god lagånd og kjærlighet for sporten. Det siste året har vi møtt på flere utfordringer. Det nye regelverket om at vi må være 16 utøvere for å stille i NM har tæret på motivasjonen vår og til andre lag innenfor grenen. Vi klarte å samle nok utøvere, men det er lag som ikke klarte det. I vår kategori på NM i mars er det kun 2 lag, vi syntes det er trist at så få klubber klarer å stille lag i NM. Cheerdance er en konkurransesport og konkurranser er viktige for oss, men det aller viktigste for oss er fair play og hvordan vi er mot hverandre, både innad i laget og mot andre lag/klubber.

Selv om vi har møtt på utfordringer har vi hatt folk som har holdt oss oppe. Vi har en fantastisk trener, Helle Birgitte Skogen som har laget en utrolig kul rutine og hjulpet oss gjennom sesongen. Vi må også nevne Marte Arti Aunan og Magnus Vindheim Salmi som driller oss i teknikk og styrke. I Sirens har vi også et glimrende styre som alltid er der for jentene på laget. Uten trenerne, styret og foreldrene hadde vi ikke vært den cheerdance klubben som vi har utviklet oss til å bli.

Det å delta på et norgesmesterskap er en helt spesiell følelse. Der samles hele Cheer-Norge på samme sted og det er viktig at vi respekterer hverandre. Derfor syntes vi at #icheerfair kampanjen er helt utrolig viktig. Det er bra at det blir satt lys på fair play både før, under og etter konkurranse. Klubbene/lagene må backe hverandre opp og heie på hverandre. Alle drar til NM/NCL med ett og samme mål: å kjøre en feilfri rutine.

Vi gleder oss kjempe masse til NM og NCL, og vi gleder oss til å heie på alle som skal konkurrere eller ha oppvisning i løpet av helgen!