iCheerFair 2017 presenterer: Eiker Cheerteam Eagles

Eagles er en mellomstor klubb fra Eiker, med store håp og drømmer om utvikling og lagånd. For bare 5-6 år siden hadde vi knapt ett juniorlag, for to år siden mistet vi danselaget vårt og for under ett år siden hadde vi kun 6 utøvere på senior. Når vi nå har oppkjøring mot NM 2017 har vi hele fem peewee lag (inkludert ett danse-peeweelag), ett juniorlag i level 5 cheer, ett juniorlag i dansekategorien og seniorlaget vårt som forhåpentligvis stiller i sin siste level 5 konkurranse i NCL.

Vi har som mange andre klubber, hatt opp og nedturer denne sesongen. Vi har hatt skader, fravær og generelt vanskelige dager for noen av utøverne. Det som har gjort at vi fremdeles har en god lagånd og kan gå på matten med den energien vi har, er fordi vi heier på hverandre på hver eneste trening. Vi er sidemannens største fan, og gjør alt for at alle skal trives hos oss.

Vi tror at kreativ trening, lagånd og samarbeid er nøkkelen til suksess. Denne sesongen har vi hatt treningshelg med Pors Pride, level 6 turn og kastetrening med Super Crew Lakers, og hatt besøk av trenere fra Viqueens og Tigers. Vi har fått vår egen turntrener, og har derfor dedikert hver Søndag til turn. Med andre ord er trening en stor del av hverdagen vår, og på trening gjør vi alt vi kan for å utvikle oss både som cheerleadere og gode venner. Trening mikset med vennskap på tvers av lag og andre klubber blir ikke bare en sport for oss, det blir mestring og glede med cheer i hjertet.