iCheerFair 2017 presenterer: Ørskog Angels

Angels Cheerteam holder til i Ørskog kommune, ca. 4 mil fra Ålesund. Klubben ble startet i 2010 og ligger under Ørskog IL.
Heldigvis har cheerleading blitt så populært i vårt distrikt at vi har fått med utøvere fra to nabokommuner, Stordal og Skodje.
Vi har fire lag: 2x mini (Angels Little Warriors), Peewee (Angels Unique) og Junior (Angels divine). Dette er en herlig gjeng på ca. 85 utøvere, med
både gutter og jenter. Vi har det veldig gøy sammen, mange nye vennskap på tvers av kommunegrensene.

Vi har hatt stor nytte av å få lære av andre. Trenerne som startet Angels var opprinnelig utøvere på Hurricanes, og startet der samme år som Christina Seljebotn og Synne Røren Strand startet klubben Hurricanes (2009). Kunnskapen de lærte om cheerleading der tok de med seg til Angels og lærte videre.
Angels har hatt mange treningshelger der vi har vært så heldige å få trener hjelp fra andre klubber som Hurricanes, Vipers, Pirates og Viqueens. Tenk å ha et så flott cheerleading miljø i norge, lærer bort kunnskap fra din klubb til andre (helt gratis!!). Angels har også blitt invitert til å besøke- og delta på treningshelger sammen med Vipers, Pirates og Hurricanes. Dette har vært unike muligheter til å tilegne seg kunnskap, og utøverne har blitt kjent med hverandre og utviklet vennskap 🙂

#ICheerfair