iCheerFair 2017 presenterer: Charmers Enchanted

Vi på Enchanted synes fair play er veldig viktig. Først og fremst synes vi det handler om å ta vare på hverandre og støtte hverandre, uansett om du går på samme lag eller er fra en annen klubb. Selv om Cheerleading vokser mer og mer i Norge er vi fortsatt en veldig liten idrett og det er derfor viktig at vi er greie med hverandre. La alle ha en hyggelig tid og la Cheerleading være en positiv opplevelse for alle. Gjøre det man kan for at andre skal ha det bra, istedenfor å baksnakke og ødelegge for hverandre. Cheerleading er en morsom sport og om alle er snille med hverandre så vil den bare bli enda bedre.

Fair play handler også om å gjøre hverandre gode. I sporten vår må man stole på hverandre for å lykkes – fair play er derfor kjempeviktig! Man lurer kanskje på hva man selv kan gjøre for å bli flink i fair play? Det trenger ikke være store ting, men små ting som å heie på hverandre, hilse på andre lag på konkurranser og ønske hverandre lykke til. Ha en god holdning når man møter andre. Det er ikke bare de du viser fair play som får noe godt ut av det, men du også! Dersom du behandler andre lag med respekt og vennlige ord, er det større sjansje for at de også behandler deg på samme måte tilbake. Nå som NM nærmer seg er det viktig å tenke litt ekstra på fair play, det er nettopp rundt konkurranser at dette er ekstra viktig, som for eksempel om laget ditt ikke får den plasseringen de hadde håpet på, da skal man unne de andre lagene de plasseringene de fikk, og gratulere hverandre for god innsats! Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg!