iCheerFair 2017 presenterer: Åsane Seahawks

Årets nasjonale Cheer høydepunkt nærmer seg nok en gang, NCL og NM står rett rundt hjørnet. Utøvere og trenere arbeider hardt for å få på plass rutiner som skal gi wow-effekten og som skal representere klubben på best mulig vis. Timer på timer brukes i hallen for å sikre kvalitet på rutinen, vi vil alle vise frem hva vi er gode for.

Det er i disse delene av sesongen vi virkelig ser hvilket apparat som finnes rundt oss. Foreldre, lagledere, sportslige ledere, styremedlemmer og styreledere m.fl. stiller opp med transport av matter, de organiserer dugnader, skaffer treningsfasiliteter, holder orden på økonomien, motiverer og sørger for at oppkjøringen går så smertefritt som mulig. Arbeidet de gjør er uvurderlig! Vi er så stolt av å være en del av alle de flotte klubbene som finnes i landet.

Det er en helt spesiell følelse å få delta i et så stort arrangement som NCL/NM. Å kunne møte opp til en konkurranse hvor alt er så godt gjennomført og planlagt at vi har muligheten til å tenke på oss selv, våre prestasjoner og samtidig bli inspirert av andre klubber, er utrolig! Vi må heller ikke glemme de fantastiske dommerne som stiller opp og gjør sitt aller beste for å dømme rettferdig, uten dere hadde vi ikke hatt muligheten til å konkurrere.

Sporten har de siste årene kommet langt, særlig med den siste store olympiske nyhet. Norge leverer gode prestasjoner internasjonalt og det er utrolig kjekt å se hvor mange og gode klubber vi har fått i landet – vi er stolt av å være en del av cheer nasjonen Norge.

Takk for all frivillig innsats og planlegging som legges ned for at vi kan drive sporten vi elsker!

Med dette ønsker vi alle klubber og lag en trygg, morsom og lærerik oppkjøring mot NCL/NM.

LYKKE TIL!

Kjærlig hilsen Åsane Seahawks ❤

seahawks_blogg