iCheerFair 2017 presenterer: Nixies All Girl 6

Hva er fair play?

Fair play er en konkurransesituasjon der alle deltakere og lag har helt like forhold når det er duket for konkurranse. Det skal være rettferdig og alle sammen skal ha helt lik mulighet for en seier.

Man skal alltid ha respekt ovenfor sine konkurrenter og andre konkurrerende. Det er også viktig at en skal ha en åpenhjertlig, ærlig og en dannet maner. Ikke kun ovenfor de som viser fair play, men også de som ikke gjør det.

I tillegg så må vi respektere valgene dommene gjør. Jobben de gjør for at lag skal dømmes rettferdig er ikke alltid like lett. Så om du får en plassering du ikke er fornøyd med, så skal du fortsatt være glad på vinnerens vegne.

For at vi på Nixies Senior Allgirl 6 skal bli presentert på den gode måten vi ønsker, så er det viktig at vi prater jevnlig om fairplay.