iCheerFair 2017 presenterer: Midas Cheerleading

Midas Cheerleading er studentlaget til Handelshøyskolen BI. Som følge av at vi er et studentlag står vi ovenfor mange utfordringer. Hvert år får vi inn nye utøvere både med og uten erfaring innen sporten. Dette gjør at vi hele tiden må jobbe for å heve alle utøverne på laget til samme nivå. Heldigvis har vi en utrolig dyktig trener, Didrik Helle som driller grunnteknikk og utførelse slik at vi både blir gode cheerleadere og holder oss skadefrie. Det er også viktig å nevne at Helle skal ha stor ære for at Midas har klart å hevde seg i konkurranser de siste årene.

Med kun én trener er det ekstremt viktig at vi som utøvere er flinke til å ta ansvar, jobber selvstendig og hjelper hverandre til å bli gode. Men noe man ikke får på trening er konkurranseerfaring. Dette er en av grunnene til at vi i Midas setter pris på holdningene I Cheer Fair fronter. Med lite konkurranseerfaring kommer konkurransenervene raskt krypende og et lite ”lykke til” fra en utøver fra et annet lag kan bety så mye. Det gir en følelse av at vi alle heier på hverandre.

Vi setter også pris på at I Cheer Fair kaster lys over alt det frivillige arbeidet som ligger bak hvert lag og klubb. Midas består av en gjeng utrolig engasjerte utøvere som stiller opp på utallige dugnader, noe som er helt avgjørende for at laget skal kunne fortsette å konkurrere. Laget har også et styre som består av seks utøvere som jobber frivillig med administrative oppgaver.

På trening jobber vi beinhardt og vi har stor respekt for alle konkurrerende lag vi møter på Oslofjord i mars. Vi syntes det er gøy å se at det kommer flere og flere studentlag på banen innen denne fantastiske sporten. Vi vet det er vanvittig krevende å drive med ved siden av studier og jobb, men samtidig er alle timene i hallen verdt det når man oppnår nye høyder sammen.

midas_blogg