iCheerFair 2017 presenterer: Peewee-laget Glitter Diamonds

FairPlay i cheerleading- er det viktig?FairPlay er en del av idrett som mange kanskje glemmer. Man glemmer at det finnes andre lag med samme drøm og samme mål som laget selv. Man glemmer at personene på andre lag jobber like hardt og like mye for å oppnå deres drømmer og mål.

 Cheerleading er en konkurranseidrett. En konkurranseidrett hvor det er mye fokus på hvem som er best, hvem som scorer høyest og hvem som ser best ut. Cheerleading er en idrett hvor man enkelt kan sette sitt eget lag i fokus og bare vil det beste for sitt eget lag, og hvor lagene man konkurrerer mot er «fienden». Disse tankene er det viktig å prøve å snu. Cheerleading burde være en sport som handler om å backe hverandre opp og ha gode forhold til hverandre. 

Fair play er kanskje den viktigste delen av idretten. Delen som handler om å  respektere andre lag og huske på dette med at alle lag har samme ønske og mål: å kjøre et perfekt show på matta.

Alle lag burde respektere hverandre, for hva hadde vel cheerleading vært uten flere lag? I hvertfall ikke en konkurranseidrett. Tenk på alle lag som biter av et stort puslespill, uten alle brikkene ville ikke puslespillet gått opp.