iCheerFair 2017 presenterer: SCT Vipers Senior Coed Elite

SCT Vipers er et cheerleadinglag som ligger innnenfor Sula Danseklubb, og ble stiftet i 2012. Vi holder til i Sula, som ligger rett utenfor byen Ålesund i Møre og Romsdal. Vi har et junior lag med navn SCT Vipers Pure Poison, samt et pee wee og et mini lag i tillegg til oss seniorene. Juniorene våre vant iCheerFair-prisen i fjor, noe vi er veldig stolte av. Senior-laget er helt nytt fra høsten av og vi gleder oss til vårt første NM/NCL-finale. Vi har utøvere både helt uten erfaring og utøvere med flere års erfaring, og da er det utrolig viktig for oss å få de nye utøverne våre opp til det nivået de med erfaring på dette feltet har.

På konkurranser hører konkurransenerver med og da er det utrolig koselig å få et «lykke til» fra noen andre. For oss er det veldig viktig å heie på alle, og det håper vi det er for andre der ute og. Fair Play handler om hvordan vi oppfører oss mot hverandre, både på og utenfor matta. Det handler om en likeverdig kamp om seieren, og det handler om å gratulere vinneren. Fair Play handler om å inkludere mennesker uansett hvor de kommer fra, og hvordan de ser ut, og det handler om å være gode eksempler for andre.

Vi i SCT Vipers Senior Coed Elite synes det er viktig å:
• trene og konkurrere med godt humør
• behandle alle med respekt
• ikke kjefte på andre deltakere eller dommerne
• gratulere motstanderne etter konkurranse
• å heie på alle lag
• å gi støtte
Vi gleder oss veldig mye til å delta på NCL-finalen og håper alle kommer til å si «lykke til» til hverandre like mye som oss.