STUNTFEST

Vi gjentar suksessen med en egen «Stuntfest» som et bredere tilbud for deltakere i NCL, Youth og Åpen Klasse.

Stuntfesten vil foregå i flerbrukshallen på Oslofjord parallelt med Norgesmesterskapet. Det vil være en god mulighet for å trene litt ekstra når NCL-finalen er ferdig. Instruktørene vil være to erfarne trenere fra Europa – mer informasjon kommer.

Det blir sosialisering på tvers av lag og klubber på samme nivå, og en mulighet til å lære masse nytt.

Det kommer mer informasjon om opplegget i løpet av februar. Planen skal gjøre det mulig for deltakerne å gå litt frem og tilbake fra flerbrukshallen til konkurransehallen for å se på de lagene man ønsker å se på. Samtidig anbefaler vi deltakerne å være til stede på alle rotasjonene for å få mest mulig utbytte av aktivitetene.

Hvem kan melde seg på?

Dette er et tilbud til de lagene som konkurrerer i Youth, Åpen Klasse, NCL-finalen OG de lagene som stilte i NCL sine kvalifiseringskonkurranser, men som ikke ble kvalifisert til finalen.

Hva koster det?

For deltakerne som allerede skal konkurrere under NM-helga, er det ingen ekstra kostnader. For lagene som ikke er kvalifisert til NCL-finalen er det en deltagerpris på 200kr per utøver/trener/lagleder.

Hvordan melder man seg på?

Påmeldingen må skje gjennom klubb.

Lag som konkurrerer i Youth, Åpen klasse og kvalifiserte lag til NCL-finalen, melder seg på som vanlig konkurranselag i sin kategori og melder på et ekstra lag med utøvere i kategorien «Stuntfest».

Lag som IKKE er påmeldt til konkurranse melder seg kun på med lagkategorien «Stuntfest» og vil også få tilskuer-adgang hele NM-helgen. Det er åpent for både fulle lag og stuntegrupper, men det må meldes på minst 1 voksenperson/trener fra hver klubb.