Stuntfest NCL

Stuntfest arrangeres for deltakere i NCL-kategoriene og Åpen Klasse. Lag som ikke kvalifiserte seg til finale er også velkommen og vil også få tilskuer-adgang hele NM-helgen hvis de er med på Stuntfest 🙂

Stuntfesten vil foregå i den nye flerbrukshallen på Oslofjord Arena parallelt med Norgesmesterskapet. Det vil bli innlæring av ulike stunts og stunteserier laget spesielt for dette arrangementet, sosialisering på tvers av lag og klubber på samme nivå, og en god mulighet for å trene litt ekstra når NCL-finalen er ferdig. Instruktørene vil være erfarne trenere fra Oslo Turnforening og NAIF sin trenerutviklingspool.

Det mange lag påmeldt og vi gleder oss!! Det betyr også at det blir mange om plassen og vi håper dere alle vil hjelpe til med å skape god stemning. Av sikkerhetsmessige årsaker ber vi om at alle følger det instruktørene sier, så alle får en fin trening.

Hva slags trening vil det være?

På lørdag er det åpen hall med mulighet for å stunte og sosialisere på tvers av lag. Ingen organisert trening denne dagen. Søndag starter med åpen hall fra kl.09, med organisert aktivitet fra kl. 10.

Aktivitetene vil legges opp som stasjoner hvor deltakerne rullerer fra stasjon til stasjon hver halvtime. Stasjonene vil hovedsakelig ha fokus på ulike elementer i stunts og turn for level 3-4, da det er lag i disse kategoriene som har vist størst interesse for tilbudet. Opplegget gjør det mulig for deltakerne å gå frem og tilbake fra flerbrukshallen til konkurransehallen for å se på de lagene man ønsker å se på. Samtidig anbefaler vi deltakerne å være til stede på alle rotasjonene for å få mest mulig utbytte av aktivitetene.

 

Foreløpig tidsplan

Lørdag 21.mars

Kl.14.00 – 17.00: «Åpen hall» – ikke noe organisert opplegg, men tilgang på matter og airtrack på eget ansvar. MERK: lagene må ha med seg en ansvarlig voksen/trener.

Søndag 22.mars

Kl.09.00: Hallen åpner for registrering.

Kl.09.30: Felles oppvarming.

Kl.10.00–13.00: Organisert aktivitet: Leker, stunts og turn i stasjoner. Rullering hver halvtime.

Kl.14.00: Hallen stenger.

 

HVEM KAN DELTA?
Kun de som er meldt på kan delta. Det vil gjøres akkreditering ved inngangen og deltagere må stå på laglista for å slippe inn.

Dette er et tilbud til de lagene som konkurrerer i NCL-finalen samt de lagene som stilte i NCL sine kvalifiseringskonkurranser, men som ikke ble kvalifisert til finalen. Lag som stiller i Åpen Klasse har også anledning til å melde seg på.

HVA KOSTER DET?
For deltakerne som allerede skal konkurrere i NCL-finalen eller Åpen klasse under NM-helga, er det ingen ekstra kostnader. For lagene som ikke er kvalifisert til NCL-finalen vil ha mulighet til å delta på aktiviteten i flerbrukshallen mot en deltagerpris på 100kr per utøver/trener.

HVORDAN MELDER MAN SEG PÅ?
Man melder seg på gjennom klubben som legger til et lag i kategorien «NCL-Stuntfest». Det er åpent for både fulle lag og stuntegrupper, men det må meldes på minst 1 voksenperson/trener fra hver klubb.

HVOR ER FLERBRUKSHALLEN?
Flerbrukshallen ligger i den nye Oslofjord Arena som er i gangavstand til Oslofjord Convention Center, omtrent 10 minutters gange. Her er kart som viser vei: Områdekart Oslofjord 2019_Stuntfest