Stuntfest NCL

Stuntfest arrangeres for deltakere i NCL-kategoriene og Åpen Klasse. Lag som ikke kvalifiserte seg til finale er også velkommen og vil også få tilskuer-adgang hele NM-helgen hvis de er med på Stuntfest 🙂

Stuntfesten vil foregå i den nye flerbrukshallen på Oslofjord Arena parallelt med Norgesmesterskapet. Det vil bli innlæring av ulike stunts og stunteserier laget spesielt for dette arrangementet, sosialisering på tvers av lag og klubber på samme nivå, og en god mulighet for å trene litt ekstra når NCL-finalen er ferdig. Instruktørene vil være erfarne trenere fra NAIF sin trenerutviklingspool.

Det mange lag påmeldt og vi gleder oss kjempemye!! Det betyr også at det blir mange om plassen og vi håper dere alle vil hjelpe til med å skape god stemning. Av sikkerhetsmessige årsaker ber vi om at alle følger det instruktørene sier, så alle får en fin trening.

TIDSPLAN
For å være med er det bare noen timer som er «obligatoriske» – her arrangeres ulike oppgaver som avhenger av at alle deltakerne er der. Utenom dette legges det opp til et fleksibelt opplegg som gjør det mulig for deltakerne å gå frem og tilbake mellom flerbrukshallen og konkurransesalen for å se de lagene man ønsker.

Lørdag

Fra Til Hva
13:00 13:30 Dørene åpner, oppmøte
13:30 15:00 «Obligatorisk trening»
15:00 18:30 Trening
18:30   Dørene stenger


Søndag

Fra Til Hva
09:00 11:00 Dørene åpner, trening
11:00 12:00 Lunsjpause
12:00 14:00 Trening
14:00   Dørene stenger


HVEM KAN MELDE SEG PÅ?
Kun de som er meldt på kan delta. Det vil gjøres akkreditering ved inngangen og deltagere må stå på laglista for å slippe inn.

Dette er et tilbud til de lagene som konkurrerer i NCL-finalen samt de lagene som stilte i NCL sine kvalifiseringskonkurranser, men som ikke ble kvalifisert til finalen. Lag som stiller i Åpen Klasse har også anledning til å melde seg på.


HVA KOSTER DET?
For deltakerne som allerede skal konkurrere i NCL-finalen eller Åpen klasse under NM-helga, er det ingen ekstra kostnader. For lagene som ikke er kvalifisert til NCL-finalen vil ha mulighet til å delta på aktiviteten i flerbrukshallen mot en deltagerpris på 100kr per utøver/trener.


HVORDAN MELDER MAN SEG PÅ?
Man melder seg på gjennom klubben som legger til et lag i kategorien «NCL-Stuntfest». Det er åpent for både fulle lag og stuntegrupper, men det må meldes på minst 1 voksenperson/trener fra hver klubb.

HVOR ER FLERBRUKSHALLEN?
Flerbrukshallen ligger i den nye Oslofjord Arena som er i gangavstand til Oslofjord Convention Center, omtrent 10 minutters gange. Her er kart som viser vei: Områdekart Oslofjord 2019_Stuntfest