Stands

4 flotte stands er i år med på NM-helgen; Cheermania, EF Education, Athletix og Happy Cheerbows. Bla nedover på siden for å lese mer om de ulike standsene.


HAPPY CHEERBOWS

Happy Cheerbows har designet årets NM-sløyfe!

Klubbledere må bestille samlet til sine lag dersom de ønsker faktura. Dette gjøres ved å legge inn bestilling i dette skjemaet: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSed2oi04lXRNqp3MKdbns0rRP2fGumtwuVegHZAt5UQ_MFDug/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Vi anbefaler klubber/lag å gjøre en fellesbestilling slik at Happy Cheerbows mye raskere kan dele ut bestillingene under NM-helgen.

NM-sløyfa finnes også i Happy Cheerbows nettbutikk for de som ikke ønsker å bestille med klubb/lag: Følg linken for å komme til bestillingssiden: https://happycheerbows.no/butikk/arets-nm-sloyfe-2023.


ATHLETIX

Athletix er tilbake med Stand under NM-helgen, og har i år designet den flotte NM-logoen. I år kan du derfor også få kjøpt NM-genser fra Athletix med logo og liste over alle deltagende lag:

Athletix oppfordrer til å bestille samlet dersom flere på laget ønsker genser. Det kan dere gjøre ved å fylle ut skjemaet her: https://forms.gle/zUKUo4XdYtUfjnsC9.

NM-genseren finnes også i Athletix sin nettbutikk, følg linken for mer informasjon: https://www.athletix.no/product/nm-genser/.


CHEERMANIA

Cheermania er også tilbake med stor stand under NM-helgen!

Cheermania har salg av cheersko og annet utstyr, og oppfordrer styret/trenere til å komme innom standen for å ta en prat om klubbavtale.

P.S Årets nyhet er at Cheermania nå har begynt å selge drakter!

Bli mer kjent med Cheermania og deres produkter på deres hjemmeside: https://cheermania.no/


EF EDUCATION

EF Education er i år på plass med stand under NM-helgen! https://www.ef.no/

EF er verdens største internasjonale utdanningsorganisasjon. EF tilbyr mange forskjellige utdanningsprogrammer – alt fra språkreiser, språkkurs og akademiske programmer i utlandet, til kulturell utveksling på High School. Til dags dato har EF hjulpet mer enn 15 millioner mennesker med å lære et nytt språk, oppdage verden eller oppnå en akademisk grad. Våre erfaringsbaserte læringsprogrammer hjelper med å gjøre drømmer til muligheter for alle mennesker uansett alder eller nasjonalitet.