Tilskuer – rom, mat, billett


STREAMING

Har du lyst til å se arrangementet, men har ikke anledning til å være tilstede? Vi strømmer live på YouTube. Link legges ut på forsiden og i Facbook-eventet før konkurransestart. 


PREMIEUTDELING NCL OG CHEERGALLA

Vanligvis har vi hatt premieutdeling for NCL og Åpen klasse midt på dagen på lørdag. I år er det rekordmange konkurranselag påmeldt og tidsplanen er så tett at premieutdeling for NCL blir på slutten av dagen. Det legges opp til at premieutdelingen blir det første som skjer ved årets Cheergalla.

Publikum er hjertelig velkommen til å overvære fra tribunen. Dørene for publikum åpner ca. kl. 20:40 (etter klubbene har funnet plassene sine). Premieutdelingen begynner ca. kl. 20:45.


BILLETTER

Forhåndsbestilling av billetter til arrangementet er tilgjengelig via Vipps – klikk «Send» og søk opp vippsnummer 736073: NM Cheer – billetter. 

Billetter selges også på stedet. Vi aksepterer Vipps og kort.

Familiebillett gjelder 2 voksne og 2 barn.


ANKOMST OG PARKERING

Parkering mot parkeringsavgift ved arenaen. Det er et stort, underjordisk parkeringsanlegg under hele området, som gjør det mulig å parkere rett under Oslofjord Hotell. Prissatser: kr. 15/t og 220/døgn

Mer informasjon om parkering, betalingsmuligheter for parkering og hvordan man kan komme seg til Oslofjord Convention Center, finner du her: REISE.


MAT

Les mer om frokost under «Overnatting» lenger ned på denne siden.

Det er mulig å booke bord til lunsj og middag i restauranten på Oslofjord Hotell, som i år er «Foreldrehotell» ved NM-helgen. Bord kan bookes via denne linken: https://booking.gastroplanner.no/Oslofjordconv/t


Alle leiligheter/rom har kjøkken og kjøleskap, og man har mulighet til å ta med egen mat som kan tilberedes på rommet.

I tillegg har Oslofjord utsalgssteder som tilbyr mat, mer informasjon om disse kommer.

Ved spørsmål, ta kontakt her: nm@naifcheer.no.


OVERNATTING – Oslofjord Hotell


NB! FRISTEN FOR BOOKING ER NÅ UTE

Foreldrehotellet på Oslofjord er klart for foresatte, venner og familie
Separat fra utøverne, men nært på alt som skjer!

2022 blir det første året hvor vi kan ønske foresatte, venner og familie velkommen til overnatting på Oslofjord i NM-helgen uten forbehold. Med stor kapasitet for overnatting, ny restaurant, og skybar, er Oslofjord Convention Center bedre tilpasset cheer-familien enn noen gang.

Book rom på Oslofjord Hotell her innen 10.03: https://www.checkin.no/event/40785/test-cheer-nm-helgen-2022-foreldrehotell


– Stor kapasitet – Konkurranse-dyktige priser – Skybar –