Tilskuer


STREAMING

Har du lyst til å se arrangementet, men har ikke anledning til å være tilstede? Vi jobber med å få på plass strømming av arrangementet og kommer med mer informasjon om dette.


PREMIEUTDELINGER OG CHEERGALLA

Lag i NCL, Youth og Åpen Klasse konkurrerer kun én gang i løpet av helgen, enten lørdag eller søndag. Hvilken dag kategoriene gjennomføres vil avhenge av kapasitet/logistikk i tidsplanen. Premieutdeling blir på slutten av konkurransedagen – enten ved Cheergallaen på lørdag eller etter konkurransen er ferdig på søndag.

Publikum er hjertelig velkommen til å overvære premieutdelinger og Cheergallaen – mer informasjon om dette kommer.


BILLETTER

Forhåndsbestilling av billetter til arrangementet vil være tilgjengelig via Vipps.

Billetter selges også på stedet. Vi aksepterer Vipps og kort.

Familiebillett gjelder 2 voksne og 2 barn.

Billettpriser kommer!


ANKOMST OG PARKERING

Parkering mot parkeringsavgift ved arenaen. Det er et stort, underjordisk parkeringsanlegg under hele området, som gjør det mulig å parkere rett under Oslofjord Hotell.

Mer informasjon om parkering, betalingsmuligheter for parkering og hvordan man kan komme seg til Oslofjord Convention Center, finner du her: REISE.


MAT – Oslofjord Hotell

Les mer om frokost under «Overnatting» lenger ned på denne siden.

Hotellet har egen restaurant og bar som vil være åpen hele helgen. Bord kan reserveres via denne linken: https://booking.gastroplanner.no/Oslofjordconv/t.

Dersom du får beskjed om at restauranten er fullbooket, send gjerne en e-post til hotelrestaurant@oslofjord.com så snart som mulig, så vil restauranten se om man kan finne en løsning.

Foreldrebankett

I 2023 prøver vi å få til en helt egen foreldremiddag med buffet* og bar. Påmelding skjer via link: https://app.checkin.no/event/50708/nm-helgen-i-cheer-2023-foreldrehotell.

*Er det under 40 reservasjoner til middag vil det i stede for buffet bli servert 3-retteres middag.

Mer informasjon om foreldrebanketten kommer!


Alle leiligheter/rom har kjøkken og kjøleskap, og man har mulighet til å ta med egen mat som kan tilberedes på rommet.

I tillegg har Oslofjord utsalgssteder som tilbyr mat, mer informasjon om disse kommer.

Ved spørsmål, ta kontakt her: nm@naifcheer.no.

Se ellers informasjon om de ulike tilbudene og åpningstider i Oslofjord App og på Oslofjords TV-skjermer på rommet og i fellesområder.


OVERNATTING – Oslofjord Hotell

I 2022 opplevde flere en del utfordringer med matservering ved foreldrehotellet, og i år er disse tilbakemeldingene tatt i betraktning. Kapasiteten er rustet opp og Oslofjord Hotell ønsker hjertelig velkommen til Foreldrehotellet under NM Cheer 2023.

Alle som bestiller overnatting på foreldrehotellet, har frokostbuffet inkludert i romprisen. Før å løse fjorårets utfordringer, vil det i år bli utlevert en bong til et ønsket tidspunkt for frokost. Dere velger tidspunkt for frokost ved innsjekk. Bongen må medbringes til frokosten.


INFORMASJON OM BOOKING

Foreldrehotellet på Oslofjord er klart for foresatte, venner og familie
Separat fra utøverne, men nært på alt som skjer!

2023 blir det andre året hvor vi kan ønske foresatte, venner og familie velkommen til overnatting på Oslofjord i NM-helgen. Med bedre kapasitet for overnatting, bespisning, og egen skybar, er Oslofjord Convention Center tilpasset cheer-familien på en helt annen måte enn tidligere.Book rom på Oslofjord Hotell her: https://app.checkin.no/event/50708/nm-helgen-i-cheer-2023-foreldrehotell


– Stor kapasitet – Konkurranse-dyktige priser – Skybar –