Tilskuer


BILLETTER

Det er nå mulig å forhåndskjøpe billetter via Vipps på Vippsnummer 736073.

Billetter selges også på stedet. Vi aksepterer både Vipps og kort, og tar ikke imot kontanter.

Alle med forhåndskjøpte billetter må vise kvittering for å få utlevert adgangsbånd. Det vil ikke være nummererte seter og det er heller ikke anledning å holde av plasser med jakker o.l. Inngangsbilletten gir deg også mulighet til å se Cheergallaen fra tribunen i Oslofjord Arena.

Billettpriser:PRIS
Voksen lørdag300 kr
Voksen søndag300 kr
Voksen helgepass500 kr
Barn (5-17 år) lørdag175 kr
Barn (5-17 år) søndag175 kr
Barn (5-17 år) helgepass300 kr
Honnør/student lørdag225 kr
Honnør/student søndag225 kr
Honnør/student helgepass400 kr
Familiebillett (2 voksne, 2 barn (5-17 år) lørdag750 kr
Familiebillett (2 voksne, 2 barn (5-17 år) søndag750 kr
Familiebillett (2 voksne, 2 barn (5-17 år) helgepass1300 kr

Barn under fylte 5 år er gratis. Ved fremvisning av honnørkort/ledsagerbevis/studentbevis får man billett til honnør/student pris.

Familiebilletter gjelder 2 voksne og 2 barn og kan kjøpes som dagsbillett eller helgepass. 


STREAMING

Har du ikke mulighet til å reise som tilskuer? Vi streamer flere kategorier for deg som må være hjemme!

Nye regler for strømming av breddeidretten legger føringer for strømmingen av hele NM-helgen. Kategorier som kommer til å bli strømmet live på YouTube, er følgende:

  • Alle NM-kategorier
  • NCL senior level 3 og 5 (breddekategorier med utøvere over 15 år).

Vi har kommentatorer på plass som gleder seg til å kommentere live for de av dere som ikke har mulighet til å komme som tilskuer på arrangementet.


PREMIEUTDELINGER OG CHEERGALLA

Lag i NCL, Youth og Åpen Klasse konkurrerer kun én gang i løpet av helgen, enten lørdag eller søndag. Premieutdeling blir på slutten av konkurransedagen – enten på Cheergallaen på lørdag, eller etter endt konkurranse på søndag.

I år kan vi med glede invitere publikum til å overvære premieutdelingen og Cheergallaen fra egen tribune i Oslofjord Arena. Gallaen begynner kl. 20.00, og vi forventer stort trykk på både deltagere og tilskuere som skal inn til sine plasser. Vær forberedt på litt køståing her, og møt gjerne opp i god tid.

For de som overnatter på foreldrehotellet er det mulig å delta på egen tacobankett samtidig som Cheergallaen foregår, med utsikt fra eget tribuneområde over gallaen og premieutdelingene. Klikk HER for mer informasjon.


ANKOMST OG PARKERING

Parkering mot parkeringsavgift ved arenaen. Det er et stort, underjordisk parkeringsanlegg under hele området, som gjør det mulig å parkere rett under Oslofjord Hotell.

Mer informasjon om parkering, betalingsmuligheter for parkering og hvordan man kan komme seg til Oslofjord Convention Center, finner du under menypunktet Praktisk informasjon.