Deltaker

Bruk #CheerNM2019 når du deler bilder og filmer fra NM og NCL-finaler på sosiale medier!

OVERNATTING OG MAT

Menyen for årets arrangement finner du her så snart den er klar.

Alle måltider er nøttefrie, men utover det: Husk å si ifra til trener om allergier/matpreferanser på forhånd – Oslofjord kan ta stilling til Laktoseallergi, glutenallergi, veganere og vegetarianere. Klubben MÅ si ifra på forhånd for at du skal få allergifri mat.

Alle konkurransedeltakere er invitert til cheergallaen på lørdag. Nominasjoner til prisene kan du sendes inn snart – det kommer link her. Vinnerne kåres på bakgrunn av begrunnelsene som gis for nominasjonen.

Klubbene bestiller rom ved lagpåmelding. Det blir lagt opp til at alle utøvere sover på Oslofjord Convention Center slik at man er nærme konkurransestedet. Frokost er inkludert i overnatting og de andre måltidene for deltagerne er bestilt gjennom klubben, men det er også flere spisesteder i området dersom man ønsker å kjøpe egen mat.

Menyen i år blir ganske lik som den i fjor fordi vi fikk veldig mange gode tilbakemeldinger. Hvis det allikevel viser seg at det er noe på menyen man ikke liker, så er det små kjøkken i alle rom og man kan ta med seg egen mat om det er ønskelig. Oslofjord tar hensyn til glutenintoleranse, laktoseintoleranse, nøtteallergi og vegetarianere, men klubben er nødt til å melde ifra om dette på forhånd. Det vil si at de som har meldt ifra om en av disse allergiene/behovene får alternativ mat.

LISENS

Alle utøvere som skal konkurrere denne helgen må ha betalt lisens. Klubbene utsteder lisens og faktura må være betalt innen 24. februar.

AKKREDITERING

Kun påmeldte utøvere kan delta i NM/NCL, og alle utøvere i NM-kategorier må fremvise PASS ved akkreditering til mesterskapet. Det er KUN PASS som aksepteres som legitimasjon. Utgått pass er gyldig legitimasjon så lenge personen er gjenkjennelig på bildet.

Utøvere som ikke har norsk pass må vise bostedsbevis på stedet eller sende inn til nm@naifcheer.no innen 24.februar. De som ikke har norsk pass og ikke har sendt inn gyldig bostedsbevis, vil ikke få delta i NM/NCL. Ta kontakt med klubben din om informasjon ang innsending av bostedsbevis.

Umiddelbart før lagene går inn til konkurranse- og oppvarmingsområdet vil de måtte fremvise pass. Lagene blir sjekket for piercing, smykker og lignende.

Peewee som kun skal ha oppvisning, trenger ikke akkreditering og behøver derved heller ikke ha med pass. Merk imidlertid at også peewee-lag blir sjekket for piercing, smykker osv. og må følge regelverket på dette.

ALLE akkrediterte deltagere i NM og NCL-finalene er invitert til cheergallaen på lørdag og har mulighet til å se på konkurransene begge dager.

DOPING

Alle utøvere plikter å sette seg inn i de dopingreglene som er fastsatt av Antidoping Norge – www.antidoping.no. Per 2019 ingen regnes ingen utøvere i NAIF som nasjonal/internasjonal toppidrettsutøver hos Antidoping og det er derfor kun behov for å søke medisinsk fritak for gruppe S1 og S2.

Vi advarer også om risiko ved bruk av kosttilskudd, og at det er utøvernes eget ansvar å sjekke at eventuelt kosttilskudd de bruker ikke inneholder forbudte stoffer. Risikoen ved kjøp av kosttilskudd gjennom apotek/helsekost i Norge er relativt liten, men man må likevel sjekke. Det står mye mer om dette temaet på sidene til Antidoping og til Olympiatoppen.

Antidoping Norge har foretatt dopingkontroller på fire foregående NM.