Deltaker


SOSIALE MEDIER


Bruk gjerne #CheerNM2023 hvis du deler bilder og filmer fra NM og NCL-finaler på sosiale medier! Husk på retningslinjene for deling av bilder og film i sosiale medier.

Vi har et dyktig SoMe-crew på stedet hele helgen.

De vil hovedsakelig poste på instagram, oppholde seg i konkurransesalen og har har egne t-skjorter slik at de er lette å kjenne igjen.

Si ifra til trener og/eller lagleder i forkant av NM-helgen dersom du ikke vil bli tatt bilde av, og send beskjed til nm@naifcheer.no dersom det legges ut bilde og/eller video av deg som du ønsker skal slettes.

Følg med her:

INSTAGRAM: @NAIFCHEER
Snapchat: naifcheer
Facebook: NM-helgen Cheer 2023

MENY


Mer informasjon om menyen kommer her!


INFORMASJON OM DOPINGREGLER OG MEDISINSK FRITAK


Alle utøvere plikter å sette seg inn i de dopingreglene som er fastsatt av Antidoping Norge (ADNO, www.antidoping.no). Dersom du er usikker på om medisinene du bruker står på dopinglisten, anbefaler vi å sjekke for sikkerhetsskyld. Det kan du enkelt gjøre ved et legemiddelsøk her: https://antidoping.no/regler/legemiddelsok

MEDISINSK FRITAK

Her er reglene nå endret, slik at det kun er utøvere på de to seniorlandslagene i cheerleading som skal søke om fritak for bruk av medisiner som står på dopinglisten. Alle andre kan bli bedt om å søke om fritak dersom Antidoping Norge ber om det i forbindelse med testing.

Det er viktig å være klar over høy risiko ved bruk av kosttilskudd, og at det er utøvernes eget ansvar å sjekke at eventuelt kosttilskudd de bruker ikke inneholder forbudte stoffer. Det står mye mer om dette temaet på sidene til Antidoping og til Olympiatoppen: www.olympiatoppen.no/Idrettsernæring

NAIF anbefaler ALLE utøvere, trenere og støttepersoner å ta nett-kurset Ren utøver: renutover.no Kurset er lansert i ny versjon nå i år, og det er lærerikt, der de viktige tingene kommer klart og greit frem.

Antidoping Norge har foretatt dopingkontroller på flere foregående NM.


ANNET


Husk at du som utøver er med på å gjøre NM-helgen til det du vil at NM-helgen skal være. Dine handlinger og holdninger vil påvirke de rundt deg, enten det er lagkamerater, trenere, konkurrenter eller arrangør.

Vi ønsker at NM-helgen skal være en positiv opplevelse for alle!