Deltaker

Bruk #CheerNM2020 når du deler bilder og filmer fra NM og NCL-finaler på sosiale medier!

SOSIALE MEDIER

Hele helgen vil vi ha social media-crew på stedet. De vil hovedsaklig være på oppvarmingsområdet og i konkurransesalen – de har egne t-skjorter, så de er lette å kjenne igjen. Si ifra til trener/lagleder i forkant av helgen dersom du ikke vil avbildes, og om det legges ut bilde/video som du ønsker at skal slettes kan du si ifra til NM@naifcheer.no

Følg med her:

INSTAGRAM: @NAIFCHEER
Snapchat: naifcheer

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERNATTING OG MAT

Menyen for årets arrangement kan du se her: NM I CHEERLEDING 2020 – meny_deltakere

Merk: Middag på fredag og mellommåltid søndag (etter kl. 14) hentes ut mot matkuponger. Resten av måltidene kan hentes ut ved å vise akkreditering når som helst i tidsrommene:

  • Lørdag: frokost, lunsj og mellommåltid mellom kl. 06.00 og kl. 17.
  • Søndag: frokost og lunsj mellom kl. 06.00 og kl. 14.

Alle måltider er nøttefrie, men utover det: Husk å si ifra til trener om allergier/matpreferanser på forhånd – Oslofjord kan ta stilling til Laktoseallergi/Melkeproteinallergi, glutenallergi, veganere og vegetarianere. Klubben MÅ si ifra på forhånd for at du skal få allergifri mat. Allergikere får klistremerker som settes på akkrediteringskortet og maten blir utlevert etter navneliste. På gallaen må allergikere ha med kupong for å få riktig måltid.

Alle konkurransedeltakere er invitert til cheergallaen på lørdag. Se invitasjonen til gallaen her. Dere kan selv nominere kandidater til årets priser – nominasjonsskjema finner du her. Vinnerne kåres på bakgrunn av begrunnelsene som gis for nominasjonen. FRIST: 1. mars

Klubbene bestiller rom ved lagpåmelding. Det blir lagt opp til at alle utøvere sover på Oslofjord Convention Center slik at man er nærme konkurransestedet. Frokost er inkludert i overnatting og de andre måltidene for deltagerne er bestilt gjennom klubben, men det er også flere spisesteder i området dersom man ønsker å kjøpe egen mat.

Menyen i år blir ganske lik som den i fjor fordi vi fikk veldig mange gode tilbakemeldinger. Hvis det allikevel viser seg at det er noe på menyen man ikke liker, så er det små kjøkken i alle rom og man kan ta med seg egen mat om det er ønskelig. Oslofjord tar hensyn til glutenintoleranse, laktoseintoleranse, nøtteallergi og vegetarianere, men klubben er nødt til å melde ifra om dette på forhånd. Det vil si at de som har meldt ifra om en av disse allergiene/behovene får alternativ mat.

LISENS

Alle utøvere som skal konkurrere denne helgen må ha betalt lisens. Klubbene utsteder lisens og faktura må være betalt innen 23. februar.

AKKREDITERING

Kun påmeldte utøvere kan delta i NM/NCL, og alle utøvere i NM-kategorier må fremvise PASS ved akkreditering til mesterskapet. Det er KUN PASS som aksepteres som legitimasjon. Utgått pass er gyldig legitimasjon så lenge personen er gjenkjennelig på bildet.

Utøvere som ikke har norsk pass må vise bostedsbevis på stedet eller sende inn til nm@naifcheer.no innen 23.februar. De som ikke har norsk pass og ikke har sendt inn gyldig bostedsbevis, vil ikke få delta i NM-kategorier. Ta kontakt med klubben din om informasjon ang innsending av bostedsbevis.

Umiddelbart før lagene går inn til konkurranse- og oppvarmingsområdet vil de måtte fremvise akkrediteringsbevis og evt. pass. Lagene blir sjekket for piercing, smykker og lignende.

Peewee som kun skal ha oppvisning, trenger ikke akkreditering og behøver derved heller ikke ha med pass. Merk imidlertid at også peewee-lag blir sjekket for piercing, smykker osv. og må følge regelverket på dette.

ALLE akkrediterte deltagere i NM og NCL-finalene er invitert til cheergallaen på lørdag og har mulighet til å se på konkurransene begge dager.

DOPING

Alle utøvere plikter å sette seg inn i de dopingreglene som er fastsatt av Antidoping Norge – www.antidoping.no. Per 2020 ingen regnes ingen utøvere i NAIF som nasjonal/internasjonal toppidrettsutøver hos Antidoping og det er derfor kun behov for å søke medisinsk fritak for gruppe S1 og S2.

Vi advarer også om risiko ved bruk av kosttilskudd, og at det er utøvernes eget ansvar å sjekke at eventuelt kosttilskudd de bruker ikke inneholder forbudte stoffer. Risikoen ved kjøp av kosttilskudd gjennom apotek/helsekost i Norge er relativt liten, men man må likevel sjekke. Det står mye mer om dette temaet på sidene til Antidoping og til Olympiatoppen.

Antidoping Norge har foretatt dopingkontroller på fire foregående NM.