Deltaker

Bruk #CheerNM2022 når du deler bilder og filmer fra NM og NCL-finaler på sosiale medier!


SOSIALE MEDIER

Hele helgen vil vi ha social media-crew på stedet.

De vil hovedsakelig være på oppvarmingsområdet og i konkurransesalen – de har egne t-skjorter, så de er lette å kjenne igjen.

Si ifra til trener/lagleder i forkant av helgen dersom du ikke vil avbildes, og om det legges ut bilde/video som du ønsker at skal slettes kan du si ifra til NM@naifcheer.no


Følg med her:

INSTAGRAM: @NAIFCHEER
Snapchat: naifcheer

NM-SLØYFE 2022

Årets NM-sløyfe er nå klar – sjekk nettbutikken til Happy Cheerbows for å bestille: https://happycheerbows.no/produkt/nm-sloyfe-2022/arets-nm-sloyfe


OVERNATTING OG MAT

Menyen for årets arrangement kan du se her. MERK – det kan komme endringer i tidspunkt:

Måltidene kan hentes ut ved å vise akkreditering. For middag fredag og lunsj og mellommåltid søndag vil man ha klistremerker i ulike farger på akkrediteringskortet.

Til lunsj og mellommåltid er det fire produkter å velge mellom, man velger det man helst vil ha så langt beholdningen rekker.

Frokost, lunsj og mellommåltid kan hentes ut når som helst i tidsrommene:

  • Lørdag: mellom kl. 06.00 og kl. 17.
  • Søndag: mellom kl. 06.00 og kl. 17.

Alle måltider er nøttefrie, men utover det: Husk å si ifra til trener om allergier/matpreferanser på forhånd – Oslofjord kan ta stilling til Laktoseallergi/Melkeproteinallergi, glutenallergi, veganere og vegetarianere. Klubben MÅ si ifra på forhånd for at du skal få allergifri mat. Allergikere får klistremerker som settes på akkrediteringskortet.

Alle konkurransedeltakere er invitert til cheergallaen. Les mer om dette lenger ned på denne siden.

Klubbene bestiller rom ved lagpåmelding. Det blir lagt opp til at alle utøvere sover på Oslofjord Convention Center slik at man er nærme konkurransestedet. Frokost er inkludert i matpakken sammen med de andre måltidene som bestilles gjennom klubben. Det er spisesteder på området dersom man ønsker å kjøpe egen mat.

Det er også små kjøkken i alle rom og man kan ta med seg egen mat om det er ønskelig. Oslofjord tar hensyn til Laktoseallergi/Melkeproteinallergi, glutenallergi, veganere/vegetarianere og nøtteallergi, men klubben er nødt til å melde ifra om dette på forhånd. Det vil si at de som har meldt ifra om en av disse allergiene/behovene alltid skal få mat.


CHEERGALLAEN

Alle konkurransedeltakere er invitert til cheergallaen på lørdag. Dere kan selv nominere kandidater til årets priser – å til skjema for nominasjoner. Vinnerne kåres på bakgrunn av begrunnelsene som gis for nominasjonen. FRIST: 1. mars

Gallaen består av en bankettmiddag for alle som er akkreditert med konkurranselag og en prisutdeling (Merk: man må også ha bestilt matpakken som inkluderer cheergalla for å få bordplassering ved gallaen). Klubbene blir plassert på langbord og møter opp utenfor dørene til salen ca. 20.30 (endelig tidspunkt sendes til klubbene før NM-helgen). Prisutdeling og middag starter omtrent kl. 21.00 og varer omtrent én time. Denne delen av arrangementet er, som resten av konkurransen, alkoholfri.


DOPING

Alle utøvere plikter å sette seg inn i de dopingreglene som er fastsatt av Antidoping Norge (ADNO, www.antidoping.no). Dersom man er usikker på om medisinene man bruker står på dopinglisten anbefaler vi å sjekke for sikkerhetsskyld, det kan gjøres ved et legemiddelsøk her: https://antidoping.no/regler/legemiddelsok

MEDISINSK FRITAK

Her er reglene nå endret, slik at det kun er utøvere på de to seniorlandslagene i cheerleading som skal søke om fritak for bruk av medisiner som står på dopinglisten. Alle andre kan bli bedt om å søke om fritak dersom Antidoping Norge ber om det i forbindelse med testing.


Det er viktig å være klar over høy risiko ved bruk av kosttilskudd, og at det er utøvernes eget ansvar å sjekke at eventuelt kosttilskudd de bruker ikke inneholder forbudte stoffer. Det står mye mer om dette temaet på sidene til Antidoping og til Olympiatoppen: www.olympiatoppen.no/Idrettsernæring


NAIF anbefaler ALLE utøvere, trenere og støttepersoner å ta nett-kurset Ren utøver: renutover.no Kurset er lansert i ny versjon nå i år, og det er lærerikt, der de viktige tingene kommer klart og greit frem.

Antidoping Norge har foretatt dopingkontroller på flere foregående NM.