Påmeldingsinformasjon


Booking av mat og overnatting


Informasjon om påmelding til konkurranse finner du lengre ned på siden.

I år vil booking av overnatting og mat skje i Oslofjord sitt booking-system CheckIn. Det betyr at klubbene må melde inn behov og endringer direkte til Oslofjord Convention Center.

Det er viktig at man legger inn riktig kontaktinformasjon til klubben dersom man ønsker å betale med faktura. Faktura sendes direkte fra bookingsystemet etter siste endringsfrist 10.03. Vi ber om at fakturaen betales før arrangementet.

Booking åpner mandag 16. januar kl. 18.00 Klikk her for å komme til booking

Fristen for å bestille rom og mat er: 6. februar 2022, kl. 14.00

CheckIn fungerer som et vanlig booking-system hvor man legger inn det antallet man ønsker å bestille. Romlister og allergilister sendes inn separat. Antall overnattingsgjester man melder inn innen denne fristen, er utgangspunktet for tildeling av rom. Vi oppfordrer derfor til å være så nøye med bestillingen som mulig.

I 2023 vil klubbene først kun melde inn antall overnattingsgjester. Basert på dette vil man få tildelt rom fra NAIF, som klubben internt må fordele overnattingsgjestene sine på. Klubben må deretter sende romlister direkte til Oslofjord. På denne måten får vi utnyttet kapasiteten på Oslofjord bedre og vi kan bedre legge til rette for at klubber/lag får sine rom mer samlet. Derfor er det ekstra viktig å melde inn så nøyaktig antall overnattingsgjester som mulig og innen 6. februar.

Eksempel: Du melder på 10 overnattingsgjester 6. februar. NAIF tildeler deg et 4-mannsrom og et 6-mannsrom. Du fordeler dine 10 overnattingsgjester med navn og tlf.nr på de to rommene, og sender romliste til Oslofjord innen 22. februar.

Mal for allergiliste og romliste ligger i CheckIn og lastes ned derfra. Klubbens tildelte rom sendes ut etter påmeldingsfristen, og så fort vi har fått satt opp fordelingsplanen. Klubbene fordeler deretter alle overnattingsgjester på tildelte rom og sender liste direkte til Oslofjord.

Det er mulig å gjøre endringer i sin booking direkte i systemet frem til endringsfristen 22.02. kl.23.55. Etter bestillingsfristen kan kun små endringer gjøres, og da ved å ta kontakt med Oslofjord på epost: booking@oslofjord.com

Fremgangsmåte for å gjøre endringer i CheckIn-bookingen finner du her:

Endringsfrist: 22. februar kl. 23.55. Bookingsystemet er stengt for bookinger og endringer etter denne fristen. Kun små endringer kan gjøres etter dette og kun på e-post til Oslofjord.

Fullstendige romlister og allergilister skal sendes inn innen 22. februar kl. 23.55 til hhv booking@oslofjord.com og allergi@oslofjord.com.

VIKTIG: I år er det ønskelig at så mange som mulig benytter seg av Oslofjord-appen. I appen får man romkortet sitt, og man kan låse opp og igjen døren kun med telefonen. Man finner også kart og annen nyttig informasjon om stedet. Klubbene bes melde inn alle deltagere sitt mobilnummer i romlistene.

Siste frist for endringer per epost: fredag 10. mars 2022, kl.14.00 [MERK: etter denne fristen gjøres ingen refusjoner for avbestillinger.]

Prisen per person for overnatting er i år lik for alle, uavhengig av romtype.


Påmelding til konkurranse


Påmeldingen til konkurranse er den samme som før og åpner kl. 17.00, fredag 13. januar: http://arrangement.amerikanskeidretter.no

Se oversikt over frister under.

Klubbene logger inn med samme brukernavn og passord som sist for å melde på sin klubb. Nye klubber og de klubbene som ikke husker egen innlogging kan ta kontakt på nm@naifcheer.no, så vil de få tilsendt innloggingsinformasjon på epost. Vi ber om at dette skjer i god tid før påmeldingsfrist da behandlingstiden kan være lang ved stor pågang.

Her melder man inn kontaktinformasjon, deltagere, lag, og størrelser for t-skjorter så nøyaktig som mulig. Husk at påmelding oppdateres kun når man trykker på Lagre-knappen, så det er viktig å huske å lagre alt underveis.

Instruksjoner for å bruke påmeldingssystemet finner du underveis i skjemaet på nett og vi er tilgjengelige for support på nm@naifcheer.no, kl. 09.00-15.00 alle hverdager.


Viktig om lagring og endringer i påmeldingen

Påmelding oppdateres kun når man trykker på Lagre-knappen, og det er viktig å huske å lagre underveis.

Man gjør endringer direkte i påmeldingssystemet hele veien frem mot siste endringsfrist uten å sende epost til NAIF. Etter endringsfristen er ikke endringen gyldig før den er godkjent av NAIF via systemet. Etter siste endringsfrist tar vi kun imot endringsønsker inn per epost til nm@naifcheer.no.

Avmelding av en utøver gjør du under «Deltagere» (finn utøveren i listen og klikk på «Meld av»).


Klikk her for fullstendig oversikt over frister for påmelding til konkurranse og booking av overnatting og mat.


Husk:

Lisens må være betalt for påmeldte deltagere og all informasjon i påmeldingslistene må samsvare med informasjon i utøvernes pass (fornavn mellomnavn, etternavn og fødselsdato). Vennligst påse at fødselsdato også korresponderer med fødselsdatoen ført opp i MinIdrett. Ved eventuelle feil i MinIdrett ber vi om at klubben retter disse.

Hvert cheer-lag kan melde på 3 trenere og 2 lagledere. Dette skal være trenere eller lagledere med en definert oppgave for laget og må meldes på med laget for å komme gjennom akkreditering.

Alle klubber har mulighet til å bestille 3 helgebilletter til rabattert pris til styrerepresentanter e.l. Dette gjøres ved å legge dem til i et lag i kategorien «Ekstra støttepersoner» i lag-fordelingen.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er garantert at t-skjorter i korrekt størrelse er tilgjengelig. Ved pakking av klubbpakker vil eventuelle avvik noteres slik at klubben vet hvilke størrelser som er med. Vi vil selvfølgelig forsøke å finne nærmest tilgjengelige størrelse der ønsket størrelse ikke er tilgjengelig, og forsøke å etterkomme endringer så godt det lar seg gjøre.

ALLERGIER: Arrangementet er nøttefritt – det betyr at all mat som er inkludert i matpakkene som kan bestilles av klubbene er nøttefrie. Allergier som tas hensyn til i bookingen er melk (laktose og melkeprotein), gluten og vegetar/vegan.

Middag lørdag inngår i cheergallaen som alle akkrediterte konkurranseutøvere, trenere og lagledere blir invitert til. Trenere, lagledere og andre akkrediterte støttepersoner som ikke vil på gallaen, bes bestille bevertningspakke med take-away middag. Mer informasjon om utlevering.

Tilskuere/familie booker ikke rom gjennom klubbpåmelding med mindre de er reiseledere e.l.