Oslofjord Hotell


Velkommen til foreldre- og publikumshotellet under NM-helgen 2023!


OVERNATTING


2023 blir det andre året der Oslofjord Hotell kan ønske foresatte, venner og familie velkommen til overnatting rett i nærheten av der det skjer. Med bedre kapasitet for overnatting, bespisning, og egen skybar, er Oslofjord Convention Center tilpasset cheer-familien på en helt annen måte enn tidligere.

OSLOFJORD HOTELL ER KLART FOR FORESATTE, VENNER OG FAMILIE – SEPARAT FRA UTØVERNE, MEN TETT PÅ ALT SOM SKJER!

Kapasiteten er rustet opp og Oslofjord Hotell ønsker hjertelig velkommen som tilskuer under NM-helgen 2023.

Alle som bestiller overnatting på foreldrehotellet, har frokostbuffet inkludert i romprisen. Før å løse fjorårets utfordringer, vil det i år bli utlevert en bong til et ønsket tidspunkt for frokost. Dere velger tidspunkt for frokost ved innsjekk. Bongen må medbringes til frokosten.

INFORMASJON OM BOOKING

Book rom på Oslofjord Hotell via denne linken: https://app.checkin.no/event/50708/nm-helgen-i-cheer-2023-foreldrehotell

Frist for å booke er 5. mars.

Alle leiligheter/rom har kjøkken og kjøleskap, og man har mulighet til å ta med egen mat som kan tilberedes på rommet.

I tillegg har Oslofjord utsalgssteder som tilbyr mat, mer informasjon om disse kommer.

Ved spørsmål, ta kontakt her: nm@naifcheer.no.

Se ellers informasjon om de ulike tilbudene og åpningstider i Oslofjord App og på Oslofjords TV-skjermer på rommet og i fellesområder.


– STOR KAPASITET – KONKURRANSE-DYKTIGE PRISER – SKYBAR –


MAT


FORELDREMIDDAG

I 2023 utvides tilbudet til alle foresatte under årets store begivenhet på Oslofjord Convention Center! I år kan inviterer Oslofjord til en helt egen tacobuffet for foresatte, med tilskuerplasser til den store Cheergallaen i Oslofjord Arena. Her kan du være tett på der det skjer, samtidig som du har muligheten til å trekke deg tilbake i rolige omgivelser med alle rettigheter til servering. Du får flott utsikt til salen med store vindusflater, direkte adgang til eget tribuneområde og direkte lydoverføring fra hallen. På denne måten kan du være tett på samtidig som utøverne og lagene får sin egen sone.

Alle voksne har mulighet til å melde seg på foreldremiddagen. Gå inn i påmeldingen til foreldrehotellet og velg «Kun billett til foreldremiddag»: https://app.checkin.no/event/50708/nm-helgen-i-cheer-2023-foreldrehotell. Frist for å booke er 5. mars.

Les mer om foreldrehotellet her: https://oslofjord.com/foreldrehotell-under-nm-i-cheer-2023/

Hotellets Restaurant

Hotellet har egen bar og restaurant hvor man kan bestille middag dersom man ikke ønsker å være med på foreldrebanketten. Bord kan reserveres via denne linken: https://booking.gastroplanner.no/Oslofjordconv/t.

Hvis du får beskjed om at restauranten er fullbooket, send gjerne en e-post til hotelrestaurant@oslofjord.com så snart som mulig, så vil restauranten se om man kan finne en løsning.