iCheerFair

icheerfair-2017-banner

#iCheerFair er en holdningskampanje og prisutdeling. Under NM-banketten kårer vi laget som har vist størst engasjement i løpet av kampanjen. Dette laget får årets fair play pris og flott premie!

For å delta bruker dere FACEBOOK og/eller INSTAGRAM til å dele deres bidrag! Bruk #iCheerFair og @iCheerFair.

Facebook: https://www.facebook.com/NAIFCheer
Instagram: @iCheerFair

 

ICHEERFAIR 2019 er ikke i gang helt enda, under kan dere se hvordan kampanjen var i fjor mens vi gleder oss til 2019!

 

ÅRETS OPPGAVER

Kampanjens oppgaver publiseres i de sosiale mediene Facebook og Instagram. Lagene deltar ved å bruke #iCheerFair samt @iCheerFair på instagram.

Kampanjen består i år av 2 «hovedoppgaver», en med fokus på fair play og en med fokus på antidoping, i tillegg til 6 lagoppgaver som publiseres ukentlig i sosiale medier.

Hovedoppgave Fair Play:
Et blogginnlegg (et bidrag per klubb) som forteller litt om klubben deres, hvordan dere jobber med fair play og antidoping. Eksempel:
– En historie fra en gang dere har opplevd fair play
– Hvilke tiltak klubben gjør
– Hva klubben definerer med fair play

Hovedoppgave Antidoping:
Gjennomfør ren utøver og/eller sett i gang rent idrettslag. http://www.rentidrettslag.no/ http://www.renutover.no/
Mange klubber har allerede gjennomført dette. Klubbene oppfordres da til å drive forebyggende arbeid innad i klubben og sørge for at samtlige medlemmer er klar over hva det vil si å være rent idrettslag.

 

Husk at man må ha åpen profil på instagram eller må bli fulgt av iCheerFair for at vi skal kunne se posten deres! Vi følger alle som følger oss.

Kreativitet og ekstra innsats belønnes! Oppgavene må gjerne gjøres flere ganger. Man må heller ikke gjøre alle oppgavene, men det anbefales. Det er ingen tidsfrist på oppgavene og de kan utføres når som helst og i hvilken som helst rekkefølge så lenge de er gjort innen kl 18.00 lørdag 17. mars 2018. Oppgavene vil publiseres etterhvert og ikke alle samtidig. Det er kun klubb/lagoppgaver i årets kampanje.

Klubben som viser størst engasjement rundt kampanjen vil motta heder, ære og en påskjønnelse under Cheergallaen 2018.

HVEM ER MED?

 

Hva betyr #iCheerFair? Se våre retningslinjer under og last dem gjerne ned: