iCheerFair

#iCheerFair er en holdningskampanje som vi i 2022 kjører for 7 gang.

For å være med på å skape stemning deler man sine bidrag på FACEBOOK, SNAPCHAT eller INSTAGRAM med #iCheerFair og @NAIFcheer.

Facebook: https://www.facebook.com/NAIFCheer

Instagram: @NAIFcheer

Snapchat: NAIFcheer

I år FØLGER VI OPP FJORÅRET MED TEMAER OG SNAPCHAT-TAKEOVER!

Tema-uker

Vi vil ta opp temaer som inngår i fair play og håper klubber, lag og utøvere vil være med! Hver mandag vil vi publisere et nytt tema. Vi håper klubbene, lagene og utøverne vil dele fra sin hverdag på instagram og snapchat-takeover.

Snapchat takeover

Hver klubb kan be om å ha ta over vår snapchat i en uke. Hvordan man ønsker å fordele denne sin takeover blant lagene sine er opp til klubben selv. Konseptet går ut på:

  • Hver uke (fra fredag-fredag) frem mot NM vil det være to klubber som kan ha takeover på vår Snapchat. Her kan man dele filmer og bilder fra treningene, slik at resten av Cheer-Norge kan bli bedre kjent med våre lag og klubber. Vi vil også oppfordre klubbene til å knytte sin takeover opp mot temaet for den aktuelle uken.
  • Hver klubb må ha en takeover ansvarlig som er vår kontaktperson gjennom denne prosessen. Den ansvarlige må «booke» tid til sin takeover via denne linken (https://sagenda.net/Frontend/5bdc4a62a0ad728bb0248f55) som har blitt sendt ut til klubbene. Velg hvilken uke dere ønsker å ha takeover. Valgalternativene er oppført med datoer. Det er maks 2 bookinger per uke, så er det en uke som mangler, betyr det at bookingen for den uken er full. Når du har valgt en uke, trykker du på den og fyller ut skjemaet som kommer opp. Det er svært viktig at man oppgir navn, e-postadresse og klubb.
  • NB! Pga. begrenset antall bookinger og antall uker frem til NM, er det «førstemann til mølla» prinsippet som gjelder. Skulle bookingen bli helt full før du får booket takeover for din klubb, så ta kontakt med oss så kan vi se hva vi får til.
  • Den ansvarlige fra klubben må ha en egen Snapchat-bruker eller opprette en for dette formålet. Dersom klubben/laget har en egen bruker kan man fint bruke denne.
  • Personen som sender inn bookingen vil så bli kontaktet av Daniela i NAIF for mer detaljert instruks for takeover.

NB! For å kunne se Snapchat takeover storyen må man legge til NAIFcheer sin bruker som venn. Brukernavnet er «naifcheer».

 

Hva betyr #iCheerFair?