iCheerFair

#iCheerFair er en holdningskampanje som vi i 2019 kjører for 5 år på rad.

For å være med på å skape stemning deler man sine bidrag på FACEBOOK, SNAPCHAT eller INSTAGRAM med #iCheerFair og @NAIFcheer.

Facebook: https://www.facebook.com/NAIFCheer

Instagram: @NAIFcheer

Snapchat: NAIFcheer

I år har vi valgt en litt annen vri på vår iCheerFair kampanje:

 Tema-uker

Vi ønsker å gå i dybden på ulike områder rundt fair play. Hver fredag vil vi publisere et nytt tema. Tema-uken vil da vare fra fredag til fredag. Her ønsker vi å bruke både Instagram og Snapchat for å spre budskapet og temaet, og vil oppfordre klubber, lag og enkeltpersoner å dele ulike erfaringer rundt det aktuelle temaet.

 Snapchat takeover

Vi henger oss på den populære «Snapchat takeover-bølgen» og tilbyr våre klubber å «ta over» vår Snapchat i 1 uke. Hver klubb vil ha 1 takeover hver. Hvordan man ønsker å fordele denne sin takeover blant lagene sine er opp til klubben selv. Konseptet går ut på:

  • Hver uke (fra fredag-fredag) frem mot NM vil det være to klubber som kan ha takeover på vår NM Snapchat. Her kan man dele filmer og bilder fra treningene, slik at resten av Cheer-Norge kan bli bedre kjent med våre lag og klubber. Vi vil også oppfordre klubbene til å knytte sin takeover opp mot temaet for den aktuelle uken.
  • Hver klubb må ha en takeover ansvarlig som er vår kontaktperson gjennom denne prosessen. Den ansvarlige må «booke» tid til sin takeover via denne linken (https://sagenda.net/Frontend/5bdc4a62a0ad728bb0248f55) som har blitt sendt ut til klubbene. Velg hvilken uke dere ønsker å ha takeover. Valgalternativene er oppført med datoer. Det er maks 2 bookinger per uke, så er det en uke som mangler, betyr det at bookingen for den uken er full. Når du har valgt en uke, trykker du på den og fyller ut skjemaet som kommer opp. Det er svært viktig at man oppgir navn, e-postadresse og klubb.
  • NB! Pga. begrenset antall bookinger og antall uker frem til NM, er det «førstemann til mølla» prinsippet som gjelder. Skulle bookingen bli helt full før du får booket takeover for din klubb, så ta kontakt med oss så kan vi se hva vi får til.
  • Den ansvarlige fra klubben må ha en egen Snapchat-bruker eller opprette en for dette formålet. Dersom klubben/laget har en egen bruker kan man fint bruke denne.
  • Personen som sender inn bookingen vil så bli kontaktet av Daniela i NAIF for mer detaljert instruks for takeover.

NB! For å kunne se Snapchat takeover storyen må man legge til NAIFcheer sin bruker som venn. Brukernavnet er «naifcheer».

 

Kåring av årets iCheerFair-pris

I år er det dere som bestemmer hvem som vinner iCheerFair 2019! Tidligere har vinneren blitt valgt ut ifra oppgavene gitt på Instagram og engasjementet rundt dette. I år er det hele klubben som vinner og det er klubbene selv som gir sin stemme til den klubben de mener fremmer fair play på best mulig måte. I tillegg til hva klubbene legger ut på sosiale medier, kan man ta i betraktning hvilket inntrykk man får av klubben under konkurranser, kurs og andre samlinger og sammenhenger hvor klubbens holdninger til fair play kommer til syne.

Hver enkelt utøver kan selv stemme på klubben de mener bør vinne. Når man gir sin stemme oppgir man også hvilken klubb man selv tilhører og man kan ikke stemme på sin egen klubb. Stemmene vil så bli talt opp og hver klubb har 1 stemme hver. Det vil si at klubb A gir sin stemme til den klubben som sammenlagt får flest stemmer fra utøverne i klubb A.
Stemmingen gjøres i samme skjema som nominasjonene til årets priser som deles ut på cheergallaen på NM. Link til stemmeskjema for dette vil bli sendt ut nærmere NM.

Årets premie er sponset av:

Hva betyr #iCheerFair?